Tuesday, August 7, 2012

Iftar with these people

Assalamualaikum

Dah masuk half Ramadhan dah. Alhamdulillah, masih mampu mengerjakan ibadah wajib ni.. Alhamdulillah.. Harap-harap penuh la this year. Weehuu! :)

For the first time untuk tahun ni, aku iftar kat luar. Biasenye makan kat rumah, takpun kat cubicle. Makan sambil attend user. Multitasking gitu kan. Tapi, nikmat berbuka puasa tu kurengg la since belum habis kunyah, call pun masuk. Lepas tu, cakap pun sambil simpan makanan kat pipi. Macam unta simpan makanan kat bonggol. Heh.

Semalam sempat la bukak puasa ramai-ramai dengan mr.fiance's siblings. Best makan ramai-ramai. Kalau dua orang je, tak best jugak. Heee..

While waiting for 630pm, sempat la pergi pet shop kat Mid Valley. Aku ni bukan la pencinta ikan sangat, tapi bila tengok ikan-ikan kat sini, tiba-tiba fell in love ngan ikan. What the fish ~




Subhanallah ! Cantik kan ?? What a beautiful creatures. Allah is Great !

After dah siap cuci mata, went for Iftar. Makan makan makan ! Yeayyyaaa ~

Venue: Seoul Garden, Plaza Pantai
Price : RM235/ 5 ppls *cekik darah*
Rate : 4/5 stars


Huduh tak lokasi ni? Heee.. Ni namanya orang dah ramai booked sampai kena makan kat luar. Tapi ok la, baru la ala-ala dalam citer korea "My girlfriend is Gumiho". Muahaha.. Tapi sayang, still tak reti guna chopstick. Jakun kan ? *sigh*

Eh? Heeee ! :)

Till meet in another entries ! Selamat bersahur peeps ! Remember, difference of fasting between Muslims and non-Muslims is 'sahur'. So, wake up for sahur :) - kadang aku pun terlepas jugak sahur. Heeee..

1 comment:

aizadalias said...

difference of fasting between Muslims and non-Muslims is 'sahur'mohon share..hehe =)