Sunday, July 22, 2012

Between LOVE and LIKE

Assalamualaikum

Perasan tak? Kebanyakan orang, tak kesah lelaki ke perempuan, mereka akan mengalami sindrom macam tak tau nak differentiate between LOVE and LIKE?

Kadang, aku pun tak tau nak differentiate jugak. Sebagai contoh, LOVE Fahrin Ahmad or LIKE Fahrin Ahmad ? Dua-dua tu build feelings right? So, macam mana nak tau, LOVE or LIKE?

Kalau opinion diri sendiri kan, somebody who LOVES and LIKES somebody else, they will do anything. Anything except kerja-kerja bodoh la kan, yang sememangnya aku tak payah cakap kat sini. Cuma beza dia tang spelling dia je. Heh. Gurau gurau. Okies, yang bezanya bila dalam situasi ni.

Person whose in LIKE with you, takkan sebut ' I LOVE YOU'. Face to face even over the phone. Text? Hmm.. Yeah.. maybe! Depends on your luck on that day. Heh.

One more thing is, orang yang LIKE kau, mungkin terfikir nak ada serious relationship dengan kau, tapi tak mampu, sebab dia tak rasa, dia mampu nak LOVE kau sebenarnya. Heheee..


So, tepuk dada tanya siapa ! Tanya Mael Lambong! Heh.

1 comment: