Thursday, August 16, 2012

Misi cari shawl

Assalamualaikum

Alhamdulillah, dah selamat sampai ke kampung halaman. Mood raya membuak-buak. Tapi, tak sure baju raya siap ke tak. :( Sangat berharap baju tu siap. Kalau tak......... Hmm, memang mood raya aku ke laut la.

Tadi menyelam carik shawl. Hampa ! Takde pun yang cantik. Mula rasa menyesal pasal tak pergi siap-siap Jalan TAR. Kalau tak, mesti banyak choices. Menyesal dulu pendapatan, menyesal kemudian mungkin dapat pendapatan lain. Eh.

Musykil jap, dalam sebesar-besar tempat tu, takde langsung shawl yang cantik. Haih ~ Ke, aku yang rabun malam? Tak nampak yang cantik dari jauh? Biasanya, mata aku ni, kalau yang cantik tu cepat je nampak. Muahaha..

Esok nak try selam kat tempat lain la pulak. Kot la dapat yang cantik-cantik. Heh.

Night night u olllsssss ~

3 comments:

Anne Fatihah said...

pergi cari shawl kat mana shima?? kalo TTC tu xyah ckp la.. sume tudung express byk! stress thah tgk.. last2 beli shawl dlm giant tu jgk... hahaha

Adila said...

waaah, awalnye balik kg.. best2! rinduuu tganu :(
nway, selamat hari raya shima.. dila mintak maaf kalau ade salah silap dengan shima. Happy Eid dear

Mr feckry said...

Salam aidil fitri..semoga cool selalu..