Friday, November 25, 2011

I need rest.

Assalamualaikum

Finally, weekend dah masuk. Lega sangat! Macam robot pulak, bekerja non-stop. Luckily, minggu ni takde obertimeee. Kalau tak, haruslah jadi robot. Kejang anak mata. Kejang jari jemari. T__T

I need a long rest!

Next month dapat cuti seminggu! Yeah! Haruslah aku balik kampung. Rindu ayam kucing itik. Tambah-tambah musim hujan. Best gile dengar bunyi hujan, bau hujan. Oh, kau tau tak macam mana bau hujan? Tak tau? Aku tau, tapi tak tau nak explain. That's it.


Bestnye kalau boleh bersantai macam ni sambil minum air teh cicah biskut ping pong. :)

Actually, ni dekat rimba ape entah nama dia. Area Ampang, dekat dengan zoo negara. Bukan dalam zoo ye. Dalam zoo banyak haiwan aje.

Macam-macam ada kat sini. Paintball, sungai, kuda, jungle tracking. Sape-sape yang bosan tu, boleh la lepak kat sini. Bukan takat lepak aje, nak stay terus pun boleh. Kahkah.

Yang penting, environment sangat cantik!! Tapi, parking mahal sikit. Biasa ah, kalau tempat tumpuan orang nak rest ni, die up sampai 5 bucks. Tapi, ok la. Worth to pay. :)

2 comments:

Mr feckry said...

biskut ping pong tu biskut ape?

Nazatul shima said...

Biskut cap ping pong tu...xpenah tgok kt market ey..hehehe