Tuesday, November 8, 2011

Pelik-pelik la..

Assalamualaikum

Sekarang sangat senang orang nak popular kan? Post video main gitar kat youtube, terus populariti mencanak, masuk mainstream bagai. Kalau suara sedap la. Kalau suara ke longkang or luck takde, takat youtube jela.

Pastu cakap sorang-sorang pun boleh buat someone popular. Tak kisah la kau melalut pasal ape pun. Cakap lu gua ke, wa lu ke, asalkan kau cakap benda betul, yes orang akan dapat terima. Tapi, tak payah la sampai nak mengutuk kaum perempuan sangat. Kau pun perempuan kot, cara menyampaikan je macam laki sikit. Haha.. Ops!

Satu lagi ni haaa.. Duduk senyum semewek kat youtube pun, boleh jadi popular. Bukak kamera, buat muka ala-ala comel sikit, terus view pun berjuta-juta. Langsung aku tak paham. Cuba kau tengok ni. HAHA!

12 comments:

syafiqakarim said...

haha nak cepat naik mcm tu la.opss

FaFa said...

haha :)
mcm takde motip sungguh. naseb la agak comel. kalau muka mcm bulan sabit, memang xdnye yang nak view.
peace !

lia fen said...

pasni lg naik la ranking vid ni..hahaha mcm ni pn ada ka..

Mr feckry said...

lu tak nak try ke gayah

Tapak Kaki said...

mungkin orang terikut-ikut dengan orang yang suka menda tu.. padahal menda tu biasa je kita tengok.. nak pulak orang yang buat video tu tengah popular..

Puteri Iqa Izyan said...

takde koje eh. makan lagi sedap. uhuhu

Nurul Mansol said...

Err , minah tu gila popular agaknyaa .

Nurul Mansol said...

Err , minah tu gila popular agaknyaa .

AdaNaz87 said...

girl dalam video tu memang comel. no wonder lah ramai orang suka view. =."

Fida Husain said...

hahah. make over dan eyelens tu yang buat dia tmbah comel. ni memang betul2 publicity semata2. HAHA

Ihsan Arifin said...

cuba lelaki buat macam tu confirm muntah hijauuuuu ;)

Cik Suheela said...

eh, kita penah tgok minah ni..muka sebenar dia hahaha sgt lawak..gigi dia sgt berterabur..hahaha..cuba awak search magibon..mcm2 ada HAHAHA