Sunday, April 15, 2012

Happy Birthday Lil cousin, Aqilah !

Akibat mata yang tak boleh nak lelap, apa kata, kite mengupdate entri. Tadi dah rasa mengantuk, tiba-tiba tak mengantuk pulak. Weekend je mesti nak kena tido lambat. Habit ke ape ntah. Haihhhh ~

Hari ni, sempat makan banyak kat rumah uncle aku kat Cahaya SPK sebab ada birthday party si budak comel Aqilah. Pergh.. Makanan sedap ! Dan erkkk~ Alhamdulillah.. Kenyang sampai sekarang. Siap tapau bawak balik rumah. Heaven ! Esok boleh panaskan dan makan lagi. Simptom pemalas or berjimat? Kau tentukan. Heh.

Let's start dengan siapa empunya party untuk hari ni. Haaaa...Ni la budak comel tu. Aqilah. Already 2 years old and she's sooooo bright !



A loving kiss from sister to her little sis. :)

Foods !
 
Lollipops! Dah rembat beberapa kuntum. Kalau jual, laku nih. Hehehe..







With my sis in law. Akan meletup next month. Hoyaayy! Boleh timang anak sedara tak lama lagi. Oh, aku dah tua . T__T


Naida and her fiancee. Looking forward for their wedding on June 2012. Insyaallah. Amin.. :) Tak sabar hokay. Apesal aku plak yang terlebih excited ni? haha !

Sembang punya sembang sampai la pukul 1130 malam. Perut dah kenyang, mata pun dah mengantuk. Maka, aku nampak satu je time tu. KATIL. Heh !

2 comments:

Sabrina said...

ALA!!! Tembamb nye pipi die! geget kang baru tau! comel sangat!

Nazatul shima said...

kan?? mmg salu kena cubit pipi die ni..hehehe..:D