Saturday, April 21, 2012

Saturday story

Assalamualaikum

Heyyaa.. Hari ni seronok ! Sebab, dapat makan FOC. Thanks wani ! Heee..! Actually, pergi kenduri kawen officemate kat dewan perdana , keramat. Orang ramai yang amat. Tapi, still aku dapat makan banyak. Tapi sedih jugak, sebab kannn.. Ermmm.. Rahsie.. Kekeke.. :)

Izwani dan Tajul

So, harusssslaaa ada gambaran kegembiraan kami selepas makan. Ye idak? Heh. Tunggu nak bergambar dengan pengantin kena amik turn jugak tau! Heeee.. Yela, semua orang nak bergambar dengan raja sehari. Cantik cantik cantik ! :D


Mesti banyak budget tuk wedding dalam dewan kan. Terpikir jap, in future, nak buat kat dewan ke, kat rumah ? Eh. Terlanjur pikir. Heh.

Part of Exxoners. Hee!

Then, lepas majlis kawen ni, aku shoot pergi rumah angah kat ukay perdana. Nak teman kakak ipar scan baby 4D ! Memang tak sabar tak henggaattt...! weee..

Memang banyak betul dugaan nak sampai ke klinik kat area ampang tu. Siap kena carut dengan satu kereta ni. Tak paham jugak nape sesuka hati mak bapak dia pergi tunjuk sign lucah tu kat kakak ipar aku. Bangang gileeeee laki tu. Mau je aku sepak hantuk kepala dia atas jalan ! Arghh!

Ok, abaikan perasaan sakit hati tu. Meh kita tukar ke mood excited ! Yeayy! Nak tengok tak baby tengah buat ape dalam perut? Heee~



Kauthar tengah jilat tangan! Heeee! 

Nak berangan jap. Kalau dah pregnant nak pergi scan macam ni jugak la. Mesti tak sabar nak main-main dengan baby. Hehe.. Sorry, terlebih sudah. Stop dreaming. Heh. Lambat lagi punnnn ~ :P

7 comments:

deqyalalink in-situ said...

hi comel, ooo sombong sekarang hihihi..

deqyalalink in-situ said...

hi comel, ooo sombong sekarang hihihi..

Nazatul shima said...

ala...mne de sombong la comel... xbuat lg BW.. nnti akak singgah yepp! <3

Mr feckry said...

dah 2 kali wa scan baby gua, asek bersilat je, tak nampak pun gender die..huhu

Moumo said...

nme dh ade sme ngn ank sedara aku kauthar.
hahah

Moumo said...

eh lupa nk tnye,
cntik x dwn kt ctu?
prking sng x?

Nazatul shima said...

feckry: kalo kt klinik yg kakak aku pegi ni,klo x nmpk, die suh ibu tu jalan2 dlu..kasik baby gerak2 dlm prot..hehe..

mek la: parking senang je..die da sedia parking lot kt dlm.. senang jela org park.. dewan die cantik, besar...mu nk wat cni ke?hehehe