Sunday, April 29, 2012

new room for me :)

Assalamualaikum

Hooyeeee! Barang dari rumah lama semua dah angkut masuk rumah baru. Pftt! Penat. Tapi, still ok sebab cik tunang tolong mengangkut barang sekali. Banyak hokay. Tilam, rak buku, rak baju, yang penting mirror mirror hanging on the wall.. ooo.. lol.

Sekarang, dah pindah masuk rumah abang aku kat area ukay perdana ni haa.. Rasa rumah lama tu macam tak secure dah. Time malam je, rasa takut. Bukan pasal hantu ke hape, tapi takut dengan manusia. Hantu tak boleh buat pape, tapi manusia? Haaa.. Pikir pikirkanlah.

At least, kat sini, ada pak guard bagai. Rasa la secure sikit. Heh. Even nak pergi kerja jauh sikit, tapi takpela.. Yang penting safety first. :)

Oh, dah lame rasenye tak tempek picture koya sorang macam ni dalam blog. Jadi, ape salahnya malam ni, aku berbuat demikian demi kepuasan diri sendiri. Ye idokkk ?

Nah ! Picture di rumah baru. Even rumah tak berapa nampak , muka si tuan blog je yang nampak, kau redha jela ye noks.. 


Oh, esok dah kerja. Why ? Why ? Cepat benor masa berlalu. Baru je nak merasa rehat-rehat kat rumah, dah kena kerja esok. Grrr ~ Kena amik mood malam ni, untuk kerja esok. Mood kena datang awal-awal, pasal nak kena entertain user esok.

Orait, nak kemas barang jap. Semoga aku dapat kekuatan malam ni, nak kemas bilik dengan jayanya ! Gambate shima-chan!

5 comments:

deqyalalink in-situ said...

uii jauhnya sampai ke ukay perdanaa..makin penat la nak blaik kojeee yee

Puteri Iqa Izyan said...

safety tu lg penting :)

Uchi kay-f @hmad said...

slmt pindah ke bilik/umah baru cik cma..

psst,lame x mai belog ni alih2 nah terpacak picture High heel kat header blog

aarr..canteknyaaaaaaaaaaaaaa...mesti mahal rege tue...

ejoncb said...

cma,, dok umah angoh ke loni?

Anonymous said...

Awat pndah..?? Lea