Friday, May 18, 2012

Raya dan Kauthar !

Assalamualaikum

It's already 0300 am and i 'm not sleeping yet. What the fish am i doing at this time ? Mata tak mau lelap kot. Jenuh dah suruh pejam, tak mau jugak. Oh, might be esok aku cuti kot..Saje ambik cuti, sebab macam best je habiskan masa kat rumah. Nampak gaya macam bakal jadi full-time housewife ni. Heh.

Eh, tiba-tiba terfikir pasal raya. Haha ! Tak sabar nak raya.. Yeayyy! Hopefully, tahun ni, first day raya, boleh beraya kat kampung. Last year dah tak boleh beraya ngan family, time first raya tu. Sedih jemahhh oooiiii ~

Rindu nak kumpul ramai-ramai camni. Sepupu sepapat, uncle, aunty semua ada. Time ni la soalan-soalan cepu gangsa bakal berkumandang. Contohnya, "sape kawen dulu ni?? ".. Oh, cliche sangat. Hee..


Pastu rindu nak ambik gambar ala-ala kat kampung halaman yang tenang dan sejuk gitewww.. Dan menge'pose' dengan kenkonon gaya perempuan melayu terakhir, walau secara mentalnya aku ni perempuan kasar. Heh.



 Dan yang paling aku rindu, bila ada lelongan handbag. Lai lai lai ! Mulah mulahhhh..


Looking forward for next raya ! Sangat tak sabar even tak tau nasib macam mana time tu. Kot kena kerja, memang errrmmm..memang... ermmm.. Ntah.

Lupakan segala gundah gulana. Nak introduce someone special ni. Hehe..

Introduce, Muhammad Kauthar bin Mohd Khairuni ! :) Dah jadi aunty, i sekarang noks.. Happy sangat ! Raya tahun ni, ada 2 pertambahan ahli baru. Bakal di'register' tanpa bayaran. Free of charge. Hehe.. Nanti kite beraya sama-sama ye Kauthar ! :)

 Baby Kauthar main ngan toy eyyy.. comey ! Mak lang tak sabar nak jumpa kauthar !! Yeayyyyy ~

2 comments:

Fatin Farhana Binti Ramli said...

raya oh raya .. agak agak dah tue tue ni boleh dapat duit raya lagi tak .. HIHI

thah salleh said...

yeay2... thah pon mak lang jugak :) heee