Thursday, December 10, 2009

BANG!

Simple aje ari ni. Doing a same thingy while im at home. Just remind of something make my heart beating fast. Hoho. Mmg xmau ingat dah,tpi still gak benda alah tu main2 kat kpale aku neh. Benci tol la aku beb! Rase cam nk wat head banging aje kt meja batu. Kasi pecah kpale aku neh. Hihi. Tpi, sayangnya, aku sayang akan kepala aku neh. Tak sanggup seyh. Hilang kepala camtu je. Sia-sia je aku idop kalo wat cam gitu.

So, nak overcome benda alah ni, aku mula minat dangdut ok! Ske. Ske. Haha. Em. Kepala pusing. Mau jumpa sama buah hati yang berada jauh di mata nun. Ngeh3. Lambatnye mau kawen. Gatal sgat kamu shima!! Haha. Takpe. Udah in plan. Juz tunggu nk execute bile financial suda stabil. Hoho.

Menci! Lappy aku da xley nk bukak! Virus berlambak2 cam **** aje!! Pc along aku pon same,jadik cam lappy aku. Ntah virus bengong pe hinggap! Sib baik la pc ayah aku ni ade lgi. Ley la nk mengesurf tenet sambil mkn smax jagung. Adeh!



3 comments:

imHepPie said...

minat dangdunt eh..request wt goyang inul seround

misz benida said...

dri dulu meme aku tau ko suko bena ternak mnternak spesis virus ni..

shima said...

imheppie:: ala..aku segan la nk goyang dpan ko..haha..

benida:: tau xpe..sakit jiwa beb..mcm nk hentak je lappy nih..adeh..