Friday, December 4, 2009

KAWEN!

Entri ni bukan sengaja aku nk tempek muke aku kat sini. Hoho. Tpi tak kesah la. Blog aku an? Haha. Mau pegi Mydin nih 2 ari lpas. Beli barang tuk buat lauk pengantin. Ade orang tempah ngn my mom. Act, my mom buat sambilan aje benda ni dulu kt area umah aku. Kedian, da jadi habit, bile anak derang nk kawen, mereka-mereka akan pggil mak aku buat lauk pengantin. Hihi. So, now, rezeki dari Allah Taala, my mom da buat lauk pengantin untuk organisasi wedding planner nih. Means, dieorang organize pasal pelamin, meja dan segala benda alah tu, n mak aku akan organize pasal lauk pengantin. Hihi. :D



p/s: ade rupe tak jadi my mom's apprentice? Haha. *Masalahnye, pandai ke masak?


6 comments:

yuyuEyuliAnayusOf said...

ble lak ea turn sis neyh??hehe :)

shima said...

hehe..turn pe ni?turn basuh baju ey yuyu?hehee...;p

misz benida said...

ape kate ko blaja baju pkai tgn dulu??
hehehe...
looo,,ingtkan ko nk kawen..

shima said...

blaja baju pkai tgn dulu??
apekah mksud yg engkau ingin smpaikn??haha..ak xphm la benida..hihi..

misz benida said...

oooh..
aku tertgl prkataan basuh...
bsuh bju pkai tgn..
yaah,itu bru betol.

shukur said...

huhu..