Saturday, December 26, 2009

SITI NURHALIZA ft GARETH GATES.

Aku gile suke lagu ni bile siti nyanyi! Yeah! Power2!


6 comments:

Nadd said...

hi shima,
nad tak sure plak cane nak apply cikgu kat private school tu,
rasenye kne g skolah tu kot..

kat KT tade private school eh?
Grammar skool tu bukan?
hehe..

so ble start keje? ;)

shima said...

hehe..yup2..grammar skool 2 private gk..:)

act,shma kena tolak projct exec tu coz umh xde yg dkt ngn ofis + xde transport la nad..:(
frust..

Nadd said...

ooo..
oic..
try la mintak kat grammar skool tu..
lagik dkt ngn umh shima kan..
tp keje kl dkt ngn cik abang..
hehe..
takpe,
ade byk lagik vacancies tu kat kl..
try tgk kat jobsmalaysia.com ke tak silap nad..
;)

Solehah said...

hi shima..lama x lepak blog ni..blog sendiri pun dah jarang bukak..hehe..dah kje skg?

misz benida said...

oit,ko dh msuk keje ke??

shima said...

solehah:: dtg la lepak lame2 ckiit kt cni..hehe..shima stat keje 4hb ni..:)

benida:: aku start 4hb ni..kat perak..it lecturer..hehe..