Friday, December 4, 2009

KURANG AJAR!

Kdg2, aku tak ley halang dari otak aku berpikir. Ntah. Aku rase, mak aku kasik aku minum susu yang ade plus2 tuh. Kot2 la merangsang otak untuk berpikir dan berpikir. An? An? Aku suke berpikir kalo benda tu menyeronokkan, tpi bile part yang gile baban aku xsuke, tu yang wat diri aku agak paranoid di situ. Haha.

Ok. Aku tak mau ckp nonsense di sini. Ckup wat kamu-kamu pening bace entri aku. Aku cuma bengang gile baban tahap berdewa dewi pasal, ade certain entiti kat atas muka bumi ni yang suke sakitkan hati orang. Hoho. Tak kesah la. Tua ke, muda ke, jantan ke, betina ke, putih ke, hitam ke, gemokkk ke, kurus ke. Yang penting, wujud entiti sebegini yang tak puas hati dengan apa yang orang lain miliki. Wah. Skema gile ayat. Ngeh2.

Boleh tak, engkau bersyukur ngan ape yang Tuhan dah kurniakan kat engkau itu? Tak cukup lagi ke? Ke, engkau lagi gemar tengok orang lain kehidupannya tunggang langgang? Oh. Entiti. Entiti. Engkau! Aku benci engkau NYAMUK ! Aku da sembur ngn ridsect pon engkau masih berngiang-ngiangan kat telinga aku! Kurang ajar beb! Menguji kesabaran aku btol!

7 comments:

m i m i said...

HAHA rupe2nye nyamuk? ish3

yuyuEyuliAnayusOf said...

hehe~
suspenz btOl cte ni..hehe
hmpir trpedya g2..hehe :)

shima said...

mimi:: ye syg..nyamuk aja..menci btol!aduyai..

yuyu:: hehe..yuyu tersuspenz ke?oh.bez2.hihi..;p

Aus said...

pakai fumakila..
bkn nyamuk je lari..
gajah pon boley..
hahak

shima said...

fumakila?kompom?okeh.akan dicuba.hahaa.,

misz benida said...

ya allahhh...
kecian nyamok tu..
bia la die nk mggemokkan dri ckit..ko ni..
hahaha

shima said...

aku xbley la donate blood aku kt nyamuk neh..xdpt pekdah pon..hihi..