Saturday, December 3, 2011

Asah minda

Assalamualaikum

Noon guys!

Semalam, sempat melawat kawan matrik penang dulu kat Kepong. Baru lepas bersalin. Comel gile beb baby tu. Nama pun comel, Baby Suri Alisya. Ish, geram geram. Nasib baik time pergi tu, baby tengah tidur lagi. Kalau tak, habis aku gomoli.

Lupa nak snap pictures. Aku mengalami sindrom lupa yang sangat teruk. Then, paling tak boleh nak diterima akal, lupa nak bersalaman. Nasib baik As ingatkan. Kalau tak, balik macam tu je. Hihihi..  T__T

Sebab tu la kot, housemate aku cakap, kena makan krismis banyak-banyak. HAHA! Krismis katanye. Adik-adik ejaan betulnya kismis hokayyy.. Rosak bahasa.

Moral : Asah minda kasik tajam. :)

2 comments:

Daddylicious said...

betul tu budak2 hafiz amalkan makan kismis untuk elakkan mudah lupa...:)

Nazatul shima said...

ha ah...tula..nk kena mkn salu ni..:)