Sunday, December 11, 2011

Penang Day 1 | Wedding Ina & Nuar

Assalamualaikum

Hey semua ! Weekend aku sangat berkualiti this week. I'm off to Penang for 2 days. Ada majlis kahwin kawan kampus , Ina.

" Kahwin jugak ang ye ina.. Ingatkan aku dulu .. ", PANGGG !! penampar sebijik akibat simptom gatal muncul.

Aku bertolak around 9am dengan fara. Kenal tak fara?? Bukan fara fauzana mahupun fara wahida. Ni Fara anak pakcik Al-Bakhri. .Member baik time kat kmpp dulu. Memang banyak mulut. HAHA ! Yang pasti, aku tak mengantuk time drive. :)


Mula-mula tu, ingatkan nak naik bas, tapi pikir punya pikir punya pikir, aku decide nak drive je. Senang dan mudah. Kan? Cuma penat jela sikit. So, dengan berbekalkan kereta yang telah diservis beberapa bulan lepas, maka for the first time, TBA5959 sampai ke Penang. Seronok dia. Kahkah ! Tapi, katak aku dah tercabut kepala. HAHA !




Maka, sila layan beberapa keping pictures sambil makan pop corn perisa masin. Zasssssshh!





Habis je majlis Ina, bergegas ke USM. Rindu gile tengok kampus aku ni. Rasa macam nak study balik. Oh, i wish, i'm not (fingers cross). So, harusla bergambar ala-ala hindustan kat atas rumput kat atas bukit even itu menggatalkan.


Maka selesai event untuk belah siang hari. Malam hari macam mana pulak? Check out in next entry hokay! ;)

3 comments:

vv said...

Ina cantekk :)

p/s : tumpang tengok gambar, I takdapat pergi kenduri ina and taksabar tunggu ina upload kat blog :P

J.Syazwana said...

untunglah dapat jalan2 sampai penang. hehehe.

Mr feckry said...

rindu wa nak pi penang..dapat bonus wa nak jenjalan la