Sunday, December 4, 2011

Puss in Boots superb!

Assalamualaikum

Bagaimana dengan weekend anda ? Berkualitikah atau bersahaja? Hakhak..

This week, aku tak jadi pergi IKEA. Aku dah boleh bayang, keadaan yang sama macam last week. Maka, batalkan dulu niat nak makan meatball kat sana. Jilat bibir dulu jawabnya. Dan, biarkan meatball masuk dalam mimpi dulu.

Konon nak tengok ombak rindu, tapi komfom punye, panggung penuh dan queue mesti panjang tahap keretapi terpanjang dunia. So decide, nak tengok movie dekat Capsquare aje. Tempat tu, tak la ramai sangat. Sebab, kebanyakan cerita kat situ, dia tayang cerita hindustan or tamil. Kehkeh.

Then, bukak website tgv, intai-intai cerita ombak rindu kat capsquare, tapi takde, just ada puss in boots je. So, gagahkan diri tengok cerita ni. Aku tak minat sangat sebenarnya tengok kartun kat panggung ni. Maklumla, dah berusia.

So, about 3pm plus-plus, gerakla dengan boyfie ke Capsquare.

Satu benda je nak cakap. Cerita ni superb kelakar! Gelak terbahak-bahak. Ops!! Bab gelak memang aku langsung tak kontrol beb, tapi bab kentut harus kena control. Tak pernah lagi dalam sejarah aku kentut depan boyfie. HAHA !

Oh, bile si puss ni bulatkan mata, Ya Allah, comel yang amat!! Eeeeiii.. Rasa nak cium-cium je! If betul-betul wujud kucing secomel tu, bestnyeeee....


Maka, aku kasik 6.5 out of 5 stars. Perghh.. terlebih la pulak kan.

Kata tak suka kartun kannnnn ~ Hamik kau.

6 comments:

Mr feckry said...

wah cam best je..

Moumo said...

aku g ikea mkn meatball,
ade jgk carik2 mum takot terserempak.
hahah
aku berjaya tgk ombak rindu.
ngee

J.Syazwana said...

memang best !
tak rugi tengok kan.
hehehe

Nazatul shima said...

feckry: ha ah..mmg best..ajak la wife ko g tgok..

Nazatul shima said...

mek la: elele...konon ah tu..haha..padahal gi mkn dok tgok kiri knn doh..hehe

Nazatul shima said...

syazwana: ha ah...xrugi pn dear...hihihi.. berbaloi :)