Monday, June 14, 2010

ANDA PHOTOGENIC CONTEST


(klik pic untuk join contest)

Ok lah, kali ni aku mencuba nasib lagi. Ok, bukan berjudi. Aku telah ditag oleh Mimi (bakal adik ipar aku) untuk join contest 'anda PHOTOGENIC?'. Untuk tidak menghampakan mimi dan pengcreate contest atau izyan, dengan rendah dirinya aku join. :) Izyan sangat cantik. Bukan puji mengampu, namun ikhlas. She's so photogenic. Boleh jadi model. Orang sabah kan cantik-cantik. Am i right guys?:) So, aku pertaruhkan pic ni ok!


Ok la, aku describe sikit pic ni orait? Ni la muka paling serius aku pernah buat. Susah dow nak buat muka tahan kentut camni. Namun, aku cuba. Ehek. Dan, dalam pic ni, aku paling suka tang bibir aku tuh. Haish~ Blushing plak dah. Nampak shining-shining dengan lip gloss tu kan. Even bibir aku tak jadik cam Megan Fox, namun aku puas hati dengan gaya lips aku. Kehkeh.

Dan, aku akan tag:

1) Benida
2) deqya
3) mar

Ok rakan-rakan yang ditag, sila jalankan tanggungjawab anda ok! :)

Papai~




22 comments:

Hana Picca said...

peeewiitt!!! eheheh..

kalau akak send, confirm orang tak kata akak fotogenik, tp fotogedik..hahaha

zulkbo said...

salam..
anda memang tak fotogenik..
ANDA ADALAH JELITAWAN..
ha ha ha..i like you bebeh!!

enyheartsdiamond said...

goodluck dear! cantik gambar ni :)

misz benida said...

ohh sygku.
aku tdk sepotogenic sprti kamu..gmbr manakah yg ptt ku pertaruhkan.??huk2..nti aku cri gmbr hok moelp ckit..gmbr xsnonoh bnyak la aku ni.

misz benida said...

ma,bare pos pos tu sapa doh..hehe...mekasih2..beli des.

Sharinginfoz said...

masuk jangan tak masuk

Mr feckry said...

jap,gua?tak kena kan?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

akhir2nye...
hehehe...
;)

Mar said...

saye dh jwb tag tu =D

Nazatul shima said...

hana:hehehe..jgn la kate gitu kak..trase sy nih..ehehe..

Nazatul shima said...

zulkbo: ya ampun..jelitawan??pelik tu koi..ehehe..menggunung sgt pujian..isk3..

Nazatul shima said...

eny: tq dear..even da tau tak menang..ehehe..

Nazatul shima said...

mida: alo las..mu carik jela hop comey2 tu..ade nye..korek2 sikit lam external nuh..ehehe..

Nazatul shima said...

mida: muat dop tu??hehehe..

Nazatul shima said...

sharinginfoz: tgh masuk ni..ehehe..:D

Nazatul shima said...

feckry: lu nk jugak ke?ok, aku tag ko..tpi xtercalon la..haha,,

Nazatul shima said...

meniti senja: pe yg akhirnye wey?hehehee..

Nazatul shima said...

mar: orait dear..tq yep!:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

contest yg aku tunggu2 ko wat...
hahaha...
;)

Nazatul shima said...

hahaha..ko nk sgt kn tgok aku masuk..ha..tgok la puas2..eehehe..

deqyalalink said...

almak..kene buatt ke alamaakkkk...AAH x bagi laa huhuh~U

misz benida said...

sapa kt dumoh des..kelik esok bru nk try..