Thursday, June 17, 2010

BUFFERED EARNING FROM NUFFNANG!

Kau tak marahkan aku post banyak-banyak entri dalam satu hari? Pasal, masa aku sangatlah lengang. Kekeke.

Akibat bloggers sering bersorak riang bila dapat buffered earnings dari nuffnang, maka aku pon nak bertepuk riang dan bersorak-sorakkan pasal aku dapat buffered earnings jugak! Ngeh3. Namun, aku bingung apa sebenarnye buffered earnings ni. Macam berita baik aje. Kehkeh.


(klik pada gambar tak berapa nak rajah untuk pembesaran sihat)
Sape-sape boleh explainkan kat aku ape itu buffered earnings?? Pliz~

20 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku pon xtahu..
hahaha...
;)

Mr feckry said...

gua tak kesah yang tu, cuma dari dulu lagi gua tak tau buat sain macam lu tu. ajau gua

BEN ASHAARI said...

cuba g kat blog saya..kebetulan ada penerangan mengenai itu.. harap dapat membantu ..

http://www.benashaari.com

Nazatul shima said...

meniti senja: ko saje je kan kedekut ilmu ngn aku..mentang2 da jumpe keluarga gf..ekeke..

Nazatul shima said...

feckry: aiyak!die plak tye..hiihi..klik aje dekat ikon sian tuh..

Nazatul shima said...

ben: owh..ok..tq yepp.:)

✿ emazwan ✿ said...

tahniah ye dapat buffered earning ;)

zulkbo said...

salam..
amboi Ben komen kat
blog Cma daaa..
nape tak pernah komen
blog saya..
sob..sob..

Rina (◕‿◕)✿ said...

kalu campaign bese, kene orang tekan baru dapat duet

kalau buffer earning, org masuk blog kte da dapat duet, xya tekan2

sebab tu best hehe

metered earning lak, cam history of buffer earning kte la

rina aritu ade buffered earning. skarang tibe2 takde. sedih btul sob sobbb

Uruchimaru @ kf said...

cma sile rujuk nuff!

deus X machina said...

buffered earning adalah kueh raya

Mar said...

ntah..saye pon xtahu..hihi =D

ermm nk bgtau nie..shima telah selamat di'tag'..saye tahu kamu rajin,so sile jawab yep..hehe ;)

misz benida said...

nti kupol bnyok2 buleh blnjo aku..wei,try dh bju tu..ma..bkpo gak mu kurus sgt..mujo la pade..cume kesingkatan ckit deh..jgn oyak mu samo tgi nga aku pulok..

Nazatul shima said...

emazwan:ok..tq dear..:)

Nazatul shima said...

zulkbo: takpe2.. nnti ben terjah blog koi..hihihi

Nazatul shima said...

oo..mcm 2 ke rina..shima baru tau..ehehe..tanx 4 da info!:)

Nazatul shima said...

kf: rina da gtau dah..so skank da paham dh..ehehe..

Nazatul shima said...

deus:kuey raye??kompom ke ko ni??hahaha..

Nazatul shima said...

mar: erk..kena tag?ehehe..insyaallah..nti cma wat k!:)

Nazatul shima said...

mida: heehhe..aku kurus ke? rse ge gemok aje..isk3..:) ley la gi datim paka baju tu..kehkeh..