Tuesday, June 22, 2010

DATO' SITI BID KCT 1 DENGAN HARGA RM 100 000!

Uhuk uhuk! Terbatuk sekejap bila aku dapat tau, penyanyi kesayangan aku, Dato' Siti Nurhaliza bid harga untuk plat kereta KCT 1 sebanyak RM100 000! Pergh! Memang RM100 000 tu, celah gigi dia je kot. Macam RM100 je nilai RM100 000. Kalau bagi kat aku duit tu, boleh aku buat full payment kereta aku yang bakal keluar nanti. Kekekke~

Takpe. Duit tak habis, so dia habiskan dengan cara tu. Tak gitu?


(nganga luas-luas yayang.. bucuk nak suap neh.. opps! terluas suda..kehkeh..)

Buat yang tak tau. KCT tu stands untuk gabungan nama Dato' K dan Siti Nurhaliza. Walawey! Romantiknye. I tarik kan misai Dato' K, baru padan muka. Hilang saham hensem 50%. Erk! Tapi wahai cik faiz, sila jangan simpan misai tebal-tebal k. I tsk tau! Gedik betol gf u neh! Wahaha.

Rase-rase, ada tak no plat CLF1616? Hihi. Kot berjanggut nak tunggu plat no ni. Gagaga Lady Gaga. What? CLF tuk ape? Alahai. Lembab betol la. Cma Love Faiz. Haha. Boley? Mengada tau u ni! Hee~ Yang penting, membazir amalan syaiton!

22 comments:

CasaBlander said...

kalau duit byk sgt dah tahu nak buat apa, apala salahnya ko bid no yg ko nk tuh..hahaa~~

Nadd said...

wah..
sgt bestkan kalo org byk wet..
hehe..
ape lg shima, booking plat utk keta baru shima tu.. :)
best bley pilih no. plat sendrik,
nad kne stick to no. plat family jek, naseb ade num fav.. hehe...

Moumo said...

aku nak MLA 23.
thn dpn MLA 24.
yhn lagi ctu plus 1
counter c++
boley dop?

Uruchimaru @ kf said...

CLF..hehehe xmnhn ade plak no.plat abjab tue!

zulkbo said...

salam..
RM10K...
jer sumber yang
saya dengar..
wallahualam..
biarlah ada duit
semua benda ada
sebagai tanda cinta
asalkan mereka
berbahagia..

|| nemo mimosh || said...

hahahaha..tak payah la cma..buat beli uma lagi bagus..:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

1616 lak stand 4 ape???

Nazatul shima said...

casa: haha..masalhnye, aku rase no tu xperlu bid kot..ehehe..

Nazatul shima said...

nad: ehehe..emm..tula nad..tpi ayh shu stick ngn no fmli jgk..tpi shima nk 1616..huhu..same ngn faiz..kekeke..

Nazatul shima said...

mcla: owos la mc la..bnyop la plop mu nk wat counter ++ kat no plat keta..haha..dakpe2..aku doakan moga mu dapat wat gitu deh..hehe..

Nazatul shima said...

kf: tula nak tanye..ade ke no plat cmtu?ehehe..

Nazatul shima said...

zulkbo: yela..kalo bley sume org nk buat cmtu..tpi x penah dapat..huhu..xpe2..bersyukur dengan apa yg ada..

Nazatul shima said...

nemo: cadangan yg bagus tu nemo..hehe,.,akan dipertimbangkan.:)

Nazatul shima said...

meniti senja: 1616 stand untuk keta bf aku..hehee..

madihah said...

salam..
betul ke rm1000,000..
setahu sy rm 60,000 ke atas..
sumber yang sy dpt ni betulla pasalnya sumber sy ni kerja di jpj alor star kedah :-)

nesca said...

memang RM100k tu bagi dia sangat sikit kot haha. dia mampu en, nak wat camne. hehe zaman sekarang tabley nak deny dah, money is everything :P

Mr feckry said...

tetiba gua teringat hadith nabi s.a.w yang menyruh kita jangan membazir

Nazatul shima said...

madihah: sy dapat sumber dari website gosip aje..tak tau la betol ke tak..bkn 1000, but 100k..hehee..

Nazatul shima said...

nesca:hehe..tula pasal..money is everything..without money, u are nothing..ecece,,

Nazatul shima said...

feckry: ye..betol..alangkah baik membantu org yg memerlukan..huhuu..

zhOprenIa said...

cma..aku rs kurang 1 kosong kot..10 000. ;) kalau 100 000 macam melampau sgt2 dh tu. aiyoo...manyak kaya maa

Anonymous said...

hi, new to the site, thanks.