Saturday, June 26, 2010

PULAU REDANG MEMORIES!

Salam malam ahad sume! Malam ahad ok. Bukan malam jumaat. Apa benda yang aku nak bebelkan malam ni weyh? Cuba kau bayangkan. Eh, tak payah bayang, nanti terbayang benda lain. Kehkeh.

Sambil membelek-belek external, terjumpa barang lama yang aku still simpan. Opkos la pics aku! Haha. Ni haa.. Pic time aku holiday ngan kakak angkat aku kat Pulau Redang. If i'm not mistaken, awal 2006 kot. Muda lagi time neh. Kehkeh!

Photobucket
Aku panggil kak long. A teacher somewhere at Sepang, plus part time wedding planner kat selangor and her office kat area bangi seksyen 7 while husband die keje kat MAS. Very the very talkative person sampai aku pon penat kadang-kadang nak layan. Even dah jadi ibu kepada 2 orang anak, she's still like bujang cam aku. Kihkih.
Photobucket
Makan pon nak amik gambar. Jakun betol la aku nih. Haha. Ya ampun. Sangat innocent muka aku saat itu.
Photobucket
Bluwek! Nasib baik aku tak muntah atas bot laju ni. Dalam hati dah terpikir macam-macam. Kalau tak reti swimming tu, memang pikiran melalut ntah ke mana. Haha.
Photobucket
Cantik tak view kat belakang aku? Weyh! Nak pergi honeymoonla plak kat sini!!
Photobucket
Photobucket
Ok. Takat ni je aku nak show off. Tak ley lebih-lebih, nanti ada orang boikot. Tapi, jangan lupa boikot Israel! Orait? Ngeh3. Jom! Gi Pulau Redang!

20 comments:

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

2006?
muda remaja agi tuh..
mesti time tu umur dlm 19 kn..hehe..

bestnye g pulau..teringin sgt nk g..view kt sane mnarik kn..

Sharinginfoz said...

seronoknya...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

muka ko xberubah...
hahaha...
;)

sweetsal said...

cantiknye pulau redang, teringin nk p, taktau bila nk sampai..

Nadd said...

sangat innocent...
tp still cun cam skang...
:D

DuniakuAbstrak said...

muda remaja ek msa tu? patot muka cam suci je..wakaka

Uruchimaru @ kf said...

pulau redang dimana ekk?

opss.....

http://uruchimaru-kf.blogspot.com/
slm cik cma..
kite suda tukar url blog hrp maklom ea..

maaf menyusahkan huhuhu..ok berpergian dulu ^-^

Hana Faza-same person said...

eh eh..rasa mcm nak pi hanimun kat sini plak..ekekkee

Mr feckry said...

wah, cambest je. bleh jadi pot honeymoon gua ni

zulkbo said...

salam Cma..
lawa la you
berbaju belang merah tu
berkenan la pulak..he he

Nazatul shima said...

fasya: ha ah..bak kate org..zaman mude mudi..hahaha..emm..mmg bez gile pegi sni!!

Nazatul shima said...

sharinginfo: memang!!~hehehe..

Nazatul shima said...

meniti senja: namenye aku kn..hahaha..xkn berubah plak kot..isk3..ko nih..haha..

Nazatul shima said...

sweetsal: nnti da kawen, pegi k!kompom bez!!:)

Nazatul shima said...

nad: alar nad..jgn la puji..xdpt markah lebey ey....hehehe..

Nazatul shima said...

duniakuabstrak: hahaha..time tu xpandai kot nk make up neh..ecece..

Nazatul shima said...

kf: o...da tukar link..cma noticed!hehehe..nvm..:)

Nazatul shima said...

hana: pegi la sis..bez!!!!romantik!hehehe...

Nazatul shima said...

feckry: hah!pe tggu lgi..pegi la packing barang tu!heee..

Nazatul shima said...

zulkbo: koi sume berkenan..haih..kalau pakai baju compang camping mcm mane la agaknye..haha..