Friday, June 18, 2010

EDIT ITU SATU KEPUASAN

Bila aku dalam keadaan tertekan, mula la jari jemari aku ni gatal nak mengedit benda. Kehkeh. Rasa satu kepuasan plak. Tapi, aku nak sangat belajar adobe photoshop dengan lagi dalam. Aku minat sangat dengan benda nih! :) *blinking eyes*

Even time aku rajin, ada la aku godek google carik tutorial adobe photoshop neh. Jumpe dan aku buat. Tapi, bila off aje lappy, maka semua ilmu hilang. Hihi. Makan, aku perlu makan kismis untuk kuatkan daya ingatan. Tak pon, makan kunyit. Ia. Betol, kunyit pon untuk kuatkan daya ingatan selain menghilangkan jerawat. Hihi.

Aku suka pink walaupun ada segelintir orang meluat. Ada aku kesah ke nek jah ui? Family ngan bf aku pun ok aje, kenapa kau sibuk-sibuk nak meluat plak kan. Ngeh3.

13 comments:

katie said...

sy dari dulu nak belajar adobe photoshop x dapat2..suruh abg install adobe..dia install punya lah bnyk tapi x ajar pon cara2 nk gunakannya..=_="

oh ye,sy pon suka warna pink..tapi my mom agak meluat dgn warna pink..huhu..bila sy nak beli baju warna pink je msti dia kata asyik warna pink je..dan ada jugak segelintir perempuan diluar sana menganggap org yg suka warna pink ni mcm gedik je..huh...walau apa pun..sy tetap suka warna pink..lantak lah org nk ckp apa pun..just ignore it..

Nazatul shima said...

katie: takpe..pasni kite blajar online k..ehehe..kak pon bnyk godek sndri je photoshop ni..eehee..
eemm..bab kaler pink tu, mak akak pon ade ckp akak salu beli wane pink je, tpi die xhalang pasal akak mmg ske gile pink..ehehe..

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

yehaa..adobe2!
sgt la best..tu kata2 zaman terror..kalo tny skrg,mmg hampeh la cma oiii..
sbb x pektis..otak jd bkarat la...
hehe~

pink?
weee..sgt la suka!
most of my collections,kaler pink jeks..hehe~

zulkbo said...

salam..
selalunya
yang di "godek"
tu yang sedapnya..
orang dah lawo
buat camne pun
lawo jer..
la la la

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku pon pakai pink..
hahaha..
weeiii..
edit pic aku...

Nadd said...

owh,
baru perasan salah comment box..
dah lain plak placement die..
:D
previous komen utk entry ni yek..
xD

Nazatul shima said...

fasya:mknenye fasya pernah la terror bab photoshop ni ey..nnti kena bljar ngn fasya la nmpknye..ehehe..

emm..kite satu geng..~:)

Nazatul shima said...

zulkbo: pe yg sedapnye plak? huhu..
xdela..mne de lawa, biasa aje..ish2 koi nih,,,

Nazatul shima said...

meniti senja:ko pakai pink?hehehee..bagus btol ko kn..bf aku mmg mati hidup xnk pakai pink..kekeke..

Nazatul shima said...

nad: cma xtau nape komen bley ade kat atas plak..isk3..nk kena tgok coding balik..mcm ada benda ralat je..geram tol la..isk2...

Aril Lanang said...

xyah godek pun mmg dah chantek...:-)

angah-atih-abg said...

suke gak edit2 nie..smuanye reti..tp bila kat adobe je..trus snyap..sbb x reti nak gune..

kak cma..tlong ajar boleh..huhuhu..

Mr feckry said...

pink tu warna motivasi, warna keceriaan. nabi suka kan.