Friday, June 25, 2010

KALAU AKU JADI BAKER, NAK ORDER KEK TAK?

Tiba-tiba terpikir nak jadi baker. Tapi for sure aku kena belajar dulu la kan. Kihkih. Rasa-rasa, kalau aku ambil tempahan kek, kau nak order tak?? Hihi. Area Terengganu jela kot. Pasal, takkan aku nak pos kek kat kau yang duduk kat Sabah plak. Komfom, tak sampai sana dah cair. Kihkih.

Aku nak tanya pendapat korang je. Rasa-rasa nak tak? Gagagaga~

Contoh ey aku kasik. Contoh aje. Ngeh3.



Ops! Lupa. Bukan yang fondant ok. Kalau fondant, aku kena belajar cara nak main dengan benda alah tu dulu. Hihi. Takpela, nanti aku buat sebijik, aku letak dalam ni ok!

Kali ni, bukan angan-angan, malah impian yang aku akan realisasikan! Tibe-tibe plak kan semangat neh. Oh! Lupe, semalam malam jumaat. Hahaha. Gatal mu neh shima!

20 comments:

deqyalalink said...

x nak beli tapi nak mintak ! hahahahha nice one lah kak shima semalam mlm jumaat mlm ni mlm sabtu berduyun nak tgok brzail

Hana Faza-same person said...

meh wat satu, akak try! kalau ok, leh order :P

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jom la...
bukak bisnes...
kite jadi share partner...
hahaha.
;)

naz said...

yawwww i kena rasa dulu cantik kalau tak sedap camner haha

maisyara Pot! Pot! said...

nak beli! sebab, tukar baker dia lawa. hahaha xD

Uruchimaru @ kf said...

cma kamoo buat dulu,pastu kasi rase sume ahli keluarga,klu lampu hijau baru post dlm blog hee..

Nazatul shima said...

deqya: deqya mmg taw..sume nk free..hehehe..wex!:P brazil? xminat la yang..hehe..

Nazatul shima said...

hana: ehhhee..ok2..nnti shima wat, akak try k..dtg tganu..hihihi..

Nazatul shima said...

meniti senja: ko nk jadi share partner aku? ko pandai watpe wey?hahaha..intebiu plak..

Nazatul shima said...

naz: hehehe..iyeeeeee..nnti sy bagi rasa dlm blog ini keh..hehehee..

Nazatul shima said...

maisyara: hhaha..ade plak cmtu..bodek ey..:P

Nazatul shima said...

kf:hehhee..dah wat plan..tunggu nk execute aje..hehe..

|| nemo mimosh || said...

tak paham la cma.ape kamu bebelkan ni?

yang paham,malam jumaat je..*lagi gatal.hahahahha~

ElyaElmo said...

he3...klo sedap n murah mesti laa beli sis!!~:D

misz benida said...

kuat teh cri pitih..bundle tuh bkpo snyap tipah..nk oda plok nih..hahaha..

Nazatul shima said...

nemo: hahha..ayat basic aje tak paham ey..hehehe..wah..tau ml mjumaat aje..kehkeh..

Nazatul shima said...

elya: hehehe..ni msti kena wat sedap2 la neh..ehehe..

Nazatul shima said...

mida: hahaha..bukam senyap, aku tengoh carik barang terbaik neh..dop jupe lgi..hehe..nnti kalo ade, aku update..hihhi

Nazatul shima said...

mida: se agi, aku nok kupul pitih nok kaweng!hahaha...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

shima...
ape2 jew...
kalau kueh aku leh wat popiah...
kalau masakan panas kebanyakkan nye leh...
ape kate???
jom2...
hahaha...
;)