Sunday, June 13, 2010

RASA NAK KERJA LAIN

Terasa macam nak kerja lain. Ngeh3. Dah apply kat company yang best-best. Just tunggu mereka mengekol untuk interview. Ehe~ Tengok la rezeki macam mana. Kak Ina ada pesan, selagi belum kawen, kerja jela kat mana-mana. Jangan takut. Redah aje kalau nak experience yang banyak. Nanti, dah kawen, mesti kena kerja dekat suami kan kan. Kehkeh.

So, kerja pon belom sampai 4 bulan, dah nak carik kerja lain. Aiyak! Gatal betol. Follow the flow. Gain experiences and invest contributions. Ok, orait! ~

Sape yang tau kerja kosong kat company yang best-best sila bagitau aku yep! Kepingin sangat nak kerja kat Bangi. You know why kan? Kahkah. Niat lari tu. Ok ok. Aku betolkan balik niat. Sahaja aku berkerja di Bangi hanya untuk urusan kerja sahaja. Tiada kaitan nak duduk dekat cik faiz. Ngeh3.~

16 comments:

♥aeツ♥ said...

ai cma.. jauh nye nak p keja.. hee.. rse nk keja len jugekk.. tp x mo jauh2 dari family. huhu.. ni pon da kire dekat.. *tsk.. should i jes stay here.. hehehe

btw.. cma keja pe eh skrg?

Nazatul shima said...

ae:hehehe..saje je cma nk keje jauh..busan dah duk tganu lame2..(ish..ayt tak ley blah btol..ehehe..)
ermm..kite x penah jumpe pon..jom la jumpe skli..ehehe..

skank cma keje pgawai IT kat skolah..:)

♥aeツ♥ said...

bleh2.. sy de area bando ni je.. tp jumaat je pon cuti.. klau free2 gtau la.. hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

niat tersimpang...
hehehe...
;)

naz said...

hahaha alasan anda di ambil sbg ulasan peribadi haha

ukmdensta said...

hoo..deqya pun kalo bley nak stdy dekat bangi jugak, buley menatap AAH hari2 :p

Nazatul shima said...

ae: ok ae dear..nnti cma gtau k!:)

Nazatul shima said...

meniti senja: ehehe..bkn tersimpang..terpeliuk je sikit..hihihi

Nazatul shima said...

naz:hehehe..peribadi ke?both la..peribadi ngn career..hehehe..

Nazatul shima said...

deqya: ramai ni bf kite yg menetap kat bangi..haih..ehehe.

deus X machina said...

peh baru 4 bulan dah tuka keje lain...erk888

misz benida said...

shima..ke abah mu suh kijo dlm ganu jah..?so,mu xpyoh nk berangan la nk duk dkt ngn gwe..hahaha..

zulkbo said...

salam CMA..
kat bangi tu kerja kilang banyak la
selalunya kilang ambik pompuan jer kerja..pekerja lelaki abang bangla..jangan berubah hati lak nanti..
la la la

Nazatul shima said...

deus: bia la..jeles la tuh..ehehe..

Nazatul shima said...

mida: tula pasal..xpe2..kali ni aku nk dgor ckp aku lop..ehehe..

Nazatul shima said...

zulkbo: salam..haih..xpe2..xmo keje kilang pon..ehehe..nk keje kat bukan kilang..ekekkee..