Saturday, July 16, 2011

Jom boikot ayam! Tapi, boleh ke?



Dah nampak picture kat atas? Iya, tula lunch untuk aku before masuk kerja.
Nasi putih + ayam. As usual.
Macam masuk alam kampus balik. Hari-hari makan benda yang sama. Tapi, tak pernah muak. Sebab, ayam tu besssssssssssttttt~

Dan, sebab selalu makan ayam, kau tengok lengan aku. Boleh lawan malik noor tak?


Tough kan? Haha..

Tula, baik kurangkan makan ayam, nanti tak pasal-pasal ada orang nominate aku untuk lawan Malik Noor. Haru. Tapi, boleh ke aku dan ayam dipisahkan? Boleh ke aku didekatkan dengan ikan keli?? Oh, yang tu, NEVER ok!

Ikan cermin maybe, tak pun cuba makan tauhu macam Cik Epal. Eh, tauhu ke, soya ey? Lupa. Hee.. Sorry.. Yang menarik, aku makin kuat makan. Pantang mengantuk, mesti cari makanan kat cafe. Hahaa...

What to do kan? Namanya manusia. Kalau tak kuat makan, abnormal kot. :)

7 comments:

Mr feckry said...

tu lengan ke batang mop..hehe

deqyalalink in-situ said...

hahaha biasela dah keje kan...keje kuat , makan pon kena kuat ! :p

Ema Razali said...

haha kita tak suka makan ayam, tp suka mkn udang. cepat gemuk T____T

Nazatul shima said...

feckry: hahaa..perli ke hape ni....kurus sgt la kn kalo btg mop..xssuai..haha

Nazatul shima said...

deqya: ha ah la dear..keje kuat..ptutla mkn pn same kuat..haish...bhye2..

Nazatul shima said...

ema: aik? udang pn ley gumuk ke?hehehe...

KeTaM_BaTu said...

sesungguhnya ayam itu sememangnya best..!!! hehehe