Monday, January 10, 2011

Ana Rafali , Faizal Tahir, Yuna

AJL ke 25 semalam, agak hot jugak, pasal ada siti nurhalijah. i minat gile kot! since sekolah rendah lagi selalu nyanyi lagu aku cinta padamu dalam bilik air. Konon special dedicates for cikgu kesukaan time tuh! *gatal*

cume, result AJL semalam agak mengejutkan kot. Kan kan? Yela, saya bajet Yuna kot yang menang. Her voice was awesome! Merdu lunak lemak, semua ada. Haih. Jeles! And she was so adorable on her outfit. Pftt!

Dan si abang superman, FT, aduhai, sangatla saya tak suke! Tak tau kenapa tak suke. Maybe, cara die express lagu tu macam terover kot. Ey? Hakhak. Siap mandi manda atas stage. Ya, unik, but too over. Huhu. Ok la dia dapat award persembahan terbaik semalam. Nasib baik tak dapat vokal terbaik, kalau tak.. Emm.. Ntah le.. Haha..

Dan yang paling saya agak terkesima bila Ana Rafali juara AJL 25. Apakah? Adakah M. Nasir sudah nyanyuk? Atau, sekarang memang lagu-lagu yang macam ni menangkap sanubari kalbu si para juri? Hoho. Nvm lah. Cuma, agak tersimpang sikit la tekaan saya semalam. Hekhek. Whateva it is, she's sweet. Semalam tak pakai dah baju kurung. Kasik meletup sikit kan. Hehehe..

Tapi, pape pun, AJL semalam best! All of the performance sangat menghiburkan! :)
"Tolong ingatkan aku.....sambung buat kerja la minah!" Kehkeh..

7 comments:

fathiahRAIHANA said...

okey lah Ana RAffali, Meet Uncle Hussin, dan Faizal Tahir dpt jugak :D

Nazatul shima said...

@fathiahRAIHANA tapi, nape ana raffali? huhuhu...

zulkbo said...

salam Cma..
tahniah buat pemenang..
mana yang kalah jangan
terlalu kecewa..mungkin
dah rezeki orang lain.

Mr feckry said...

gua rasa yuna lagi best

Nazatul shima said...

@zulkbo: salam...emm..tula..yuna xde rezeki malam tuh..isk3..

Nazatul shima said...

@feckry tau xpe...sangat bez..sore die merdu..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

keputusan yg xdijangka...