Sunday, January 16, 2011

Julia Perez akhirnya pakai bra laser

Salam hari ahad. Yang duduk dekat area pantai timur mesti malas kan nak bangun pagi ni? Hahaha. Cuma saya je yang semangat nak bangun pagi. Nape ntah? hehe... Tapi, kalau yang kat area barat sana, mesti tengah syok tidur dengan air liur basi keluar mencurah-curah. Redha jela.

Bukak metro online pagi ni, terkesima jap bila baca headline' Julia Perez tunai janji pakai coli laser'.
Masih ingat kat Julia Perez? Artis indonesia yang cakap nak pakai bra yang keluar laser tuh. Hihi.

"Akhbar hiburan Internet, Okezone melaporkan, Julia atau Jupe mengenakan pakaian seksi dengan coli yang mengeluarkan cahaya merah yang menyilaukan".

saya jumpa yang laser hijau je, yang laser merah belum lagi. Hihihi..

Finally, dia pakai jugak ye? Memang keep the promise betol la dia ni. Orang cakap, menepati janji. ehehe.. Tapi, mesti tak boleh lawan Kak Ramlah Ram kite kan?

kihkih...

15 comments:

Mr feckry said...

gua baru balik dari tok jiring

Rebelle said...

tak paham.. kenapa dia nak pakai bra yang ade laser tu?

Nazatul shima said...

feckry: out of the topic..hekehk..

Nazatul shima said...

fara: ala..kn aritu die ckp nk pakai bra laser time malaysia lwan indon..tapi die xpakai pon..hehee..die nk pakai pasal nk balas balik yg laser kat malaysia hari tu..yg buat malaysia dapt gol..hehe

bendul_pembaris said...

leh lawen otomen dh..xpon indon kne wat citer mcm starwars..xkai pedang bra tuh dh power!

Uchi kay-f @hmad said...

suke bentuk love kat baju RR tue..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ramlah lagi besar...
hehehe...

gaung said...

bagi kami la..dia tu xader motif pom...mcm laser dia tu hebat sangat nk lwan kesungguhan pemain bola kita..

Nazatul shima said...

intan: eh eh..intan da ade blog..nice! hehee...yup2.tau xpe..ish3..cakap besar tul..

Nazatul shima said...

uchi: ye2,.btl..hehe..unik kan..hikhik..:D

Nazatul shima said...

ms: besar pe..ko x mention btol2 kat c2...rambut die besar ke wey?hoho

Nazatul shima said...

gaung: ha ah..saje nk attract peminat la kot..yela, artis kan..kehkeh...ntah pape la si julia parah ni..haha

misz benida said...

peh bra dio...
bahayo molep..
bli wei so ko aku...
hahaha

alan said...

bra dia kalis peluru ke ^_^"

Anonymous said...

MINAH NI BARU2 NI SINDIR DRAMA MALAYSIA PULAK! DAH TAU X SUKA! DRAMA MALASYIA KUNO! X PAYAH TGK BOLEH X JULIA SETAN!