Thursday, January 6, 2011

MY RESOLUTIONS

Ni semua antara resolutions saya la kan. Ada yang tercapai, ada yang belum lagi. So, let's check it out!

1) career (done)
2) car (done)
3) belikan washing machine untuk mak
4) sembahyang tak tinggal (wajib buat)
5) getting engaged (postponed this year maybe? hihi)
6) say NO to supper
7) expert in profession
8) kumpul duit banyak-banyak*simpan rm 500 every month* (starting this month. ehehe)
9) bayar bil every month untuk elak kena barred.
10) be a good slave, daughter, worker, friend, and spouse. (Amin..Insyaallah..)

Even agak terlambat beberapa hari resolutions saya ni, yang penting tetap tersemat di hati. kihkih.. :D

Eh, eh.. Asal cakap saya ni? Ok, one of my resolution dalam berblogging hokay!:) More polite i guess. Tapi, in certain condition, pasti i'll use 'aku', 'i' or something else. Later guys! Love!

12 comments:

Mr feckry said...

tunang tahun ni?

Nazatul shima said...

@Mr feckry Insyaallah...Amin..tunggu dan lihat je..hehee..

εїз Cik Fasya εїз said...

yea...tunang pat2..kawen pn pat2..hehe..tp kumpul duit luh..

doakan cma bahagia..:)

bestnye dia nk nikoh dh thn neh..fasya awl thn depan la kot..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

yg penting berubah ke arah baek...
niat juga sudah baek...
jika lakukan...
lebih baek....

Nazatul shima said...

@εїз Cik Fasya εїз thanx dear fasya..tpi tunang je dulu kot dis year..insyaallah next year, kalo xde aral melintang kite langusng..hehe..:)

Nazatul shima said...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ iye....doakan moga kite same2 diberkati olehNya..Amin..

Lovely Bella said...

waaa hope sume target tuh tercapai k hendaknyer.. amin.. :)

Rebelle said...

fuyoohhh!
saving 500!
nice one... (:

pasni g terengganu pulak..
cip cima kawen..
hohohoh

Nazatul shima said...

@Lovely Bella amin...tq bella dear...<3

Nazatul shima said...

@Rebelle hakhak...tu gross counting la dear..hehee...emm..nnti dtg taw! hahhaa...(ntah2 ko dlu nge fahmi tu..kihkih)

Nadd said...

waaaa..
shima nak tunang dah..
yeay!!
bulan brape shima??
heheheheh
*kepochi*

Nadd said...

waaaa..
shima nak tunang dah..
yeay!!
bulan brape shima??
heheheheh
*kepochi*