Friday, January 14, 2011

Apabila terasa rapat, hati pun tersentuh

Salam hari Jumaat semua! Penghulu segala hari. Alhamdulillah... Saya masih bernafas dan dapat menikmati hari ini.. Amin..:)

Semalam, hajat nak tengok Ngangkung, tapi macam agak lewat, so kena postponed hari ni la kot. Tapi dalam hati ni nak tengok jugak Hantu Mak Limah Balik Kampung. Mesti lawak sakan. Hari tu, nak tengok, tapi cik bf takut. Kihkih.. Ampun....

Tapi, sekarang ni. bukan pasal benda ni yang saya nak cerita. Tapi, pasal colleague yang dah bersara last week. Bertugas dah lebih 50 tahun. Lame kan? Saya tak terpikir macam mane nak bekerja selama 50 tahun macam dia. Huhuhu...Even baru kenal kakak ni almost 1 month, tapi hati tetap terasa bila dia takde kat ofis.


She's wearing a pink tudung. Kak Ti. Nampak muda lagi kan? Tak sempat nak tanye petua awet muda. Hehe.. Kalau dia mintak makan sayur, jawabnya, tq aje la :)

Yang sebelah saya tu, Penolong Kanan Ko, yang lelaki tu, Encik Mat, cikgu ape ntah. Saya pun dah lupa. Ramai sangat cikgu kat sekolah. Hahaha.. Dan yang duduk tu, ros, muda 2 tahun dari saya. Dia kerani kewangan kat sekolah. Hari-hari bukak buku besar. Hari-hari pening. Hari-hari pegang kalkulator.



Ros still single hokay! So, sape-sape yang nak kenal, let me know yep! Hehehe.. Promote sikit. Mane tau dapat jodoh cepat. *gatal lagi*! Orang ingat, saya ni lagi muda dari Ros, padahal dah tua dah. :( Maybe saya ni kecik kot, sebab tu orang duk ingat saya ni lagi muda dari dia. Haih..

Erm, nape tetiba rase macam contoh karangan BM tahun 1 ni? LOL!

8 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ko mempromosi kwn ko yg single eh???
hehehe....

yanaizwan said...

la....aritu hg g tgk cte ape ngn paih ima....aku ingt ke hg g tgk cte mak limah blk umah

misz benida said...

ambo nok kena leh??
nag ros la.
bkn nga awok.
hahaha

Alan said...

beruntung dapat keje kerajaan.ley buat loan senang je hehehe

Nazatul shima said...

ms: ha ah..tanye kawan2 ko yg mane single k! hahaa..

Nazatul shima said...

iwan: hehe...aku xtgok cite tu..xde kot kat sunway tuh..ade cite guliver travles..bez2..hehe...

Nazatul shima said...

mida: hakhak..haih..bunyi ge laen tuh..aku dop ley kenal ke mu mida..haha..rosok ros kekgi..hahaa

Nazatul shima said...

alan: ni half gov je...loan tu xsmestinye jgk..payah jgk..isk2..