Tuesday, January 11, 2011

Program 1000 Mawar, kau mawarku

Salam, selamat hari selasa semua! :)

Ha, ni picture yang last week punya, tapi baru ada kesempatan saya nak cerita kat sini. Program 1000 mawar. Sangat teruja! Pasal, saya dapat tengok merata-rata warna pink. Hikhik.. Cantik!

Dan.. Yang ruginye, saya tak amek pon video Pertandingan Ratu Kebaya. Kehkeh.. Semua cantik-cantik. Macam nak kawen pun ada. Hehe.. Siap pakai baju ala ala kawen tuh. Semua posing maut atas pentas. But, i like yang girl yang dapat johan tu, macam gadis melayu. Boleh la audition Gadis Melayu 10 plak lepas ni, ok? :)
Perasan tak? Perasan tak? Muka saya macam orang kena sakit kuning. Kehkeh. Ni la result when saya guna bedak ST. Tak sesuai ngan warna kulit. Lebih kuning daripada biasa. Pfttt! Tukar balik ke ZA la. :)
Biar kami jela jadik ratu kebaya. Can?? Rela tak? Rela tak you all tengok? Hehee..:D
See? Semua pink kan? Nasib baik saya tak pakai seluar ngan sandal pink, kalau tak, komfom orang konfius, manusia ke, tiang bendera ni? Hahaha..Kalau tengok dalam dewan, lagi la!Hidup merah jambu forever!! :)

More updates lepas ni. Banyak benda yang dalam kepala ni, tapi tak sempat lagi nk tulis kat sini. Konon busy macam PM la kan. Hekhek. Later! Love~

10 comments:

Solehah said...

ratu kebaya mana ni..huhu..dah banyak ketinggalan cerita shima..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pink2...

Nazatul shima said...

sis: hehee...xde la..ratu kebaya saje2 je..hehee..:D

Nazatul shima said...

ms: yup2..hehee

ada mokhtar said...

pink! pink! =)

Nazatul shima said...

ada: yeah! love pink damn much!:)

zOeY zAu YaH said...

wow semuanya pink hehe

Nazatul shima said...

zoey: hehehe...;)

besi said...

comel2 semuanya...manis

Nazatul shima said...

besi: tq...tapi sy x trmasuk..:)